detector.media
03.04.2007 15:57
На 5 каналі триває марафон «Український вибір»

Учора, починаючи з 18.00, в очікуванні рішення Президента щодо долі Парламенту, 5 канал перейшов у режим марафону, з тим, щоб у максимально розширеному форматі інформувати глядачів про усі подробиці останніх політичних подій.  

У прямому ефірі П’ятого транслювалися у повному обсязі заява В.Ющенка, екстренне засідання Верховної Ради, виступ представників опозиції на майдані Незалежності та позачергове засідання Кабінету Міністрів. Була збільшена кількість вечірніх підсумкових студій «Нового часу» та «Часу», в яких ведучі каналу разом з гостями коментували останні новини.  

Як повыдомляэ прес-служба каналу, наразі марафон «Український вибір» на 5 каналі триває. Хронометраж щогодинних випусків новин збільшено за рахунок тимчасової відмови від окремих блоків «Часу регіонів» та «Часу-світу». Здійснюються прямі включення з детальними повідомленнями кореспондентів П’ятого, які постійно перебувають на місцях, де відбуваються головні події.  

З 14.30 почала працювати студія «Нового часу», надаючи можливість висловити свої думки у прямому ефірі представникам різних політичних сил, урядовцям, політологам тощо. З 21.00 години естафету підхоплює підсумкова інформаційно-аналітична програма «Час». 

За задумом, телемарафон на П’ятому має продовжуватися до моменту розв’язання політичної кризи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY