Юрій Луканов відгукнувся козюлькою на позов Ріната Ахметова до «Оглядача»

3 Квітня 2007
5218
3 Квітня 2007
13:38

Юрій Луканов відгукнувся козюлькою на позов Ріната Ахметова до «Оглядача»

5218
Юрій Луканов відгукнувся козюлькою на позов Ріната Ахметова до «Оглядача»

Наш постійний автор журналіст Юрій Луканов зреагував козюлькою на позов найбагатшого громадянина України Ріната Ахметова до інтернет-видання «Оглядач».

 

У нас відбулось диво з див:

хоч щось не те й знайшов в «Обозі» -

Ренат «Обоз» не замочив,

а лиш подав на нього позов.

 

Юрій Луканов видав дві збірки політичних епіграм «Козюльки» і «Колода від Ющенка». Втім, він не знижує активність, а про довжує писати свої короткі твори. На питання. Чи готує він нову збірку? – журналіст скромно відмовчується.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5218
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду