detector.media
16.03.2007 09:55
27 березня «Медіа Дім» запустить нове щоденне видання «Газета 24»

27 березня медіа-холдинг «Медіа Дім» запустить нову щоденну газету під назвою «Газета 24». Перше число газети надійде у продаж у шести містах України, де створені представництва компанії: Києві, Донецьку, Львові, Дніпропетровську, Харкові та Одесі.

 

З 19 березня газета виходить у режимі щоденних пілотних випусків, і три з них вийдуть у друкованому варіанті. Зараз у Києві відбувається тестування пілотних номерів за допомогою фокус-груп та адресної розсилки газети потенційним читачам.

 

За повідомленням прес-служби «Медіа Дому», метою холдингу є створення на ринку нової ніші – щоденної загальнонаціональної якісної преси (General Interest Quality Daily Paper). «Газета 24» висвітлюватиме політичне, соціально-економічне та культурне життя суспільства. До основного блоку газети видаватимуться щоденні додатки: «Здоров’я і Сімя», «Дім», «Кар’єра і Освіта», «Авто», «Афіша», «Журнал».

 

Концепцію дизайну видання створили арт-директор видавничого дому Edipresse Polska Марек Кнап та дизайнер Марек Трояновскі, беручи за зразок дизайн польської газети «Rzeczpospolita».

 

«Газета 24» виходитиме українською та російською мовами. Її головним редактором є Сергій Руденко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY