Петро Хархаліс: Те, що MTV Україна не домовилася з Олександром Ткаченком, не означає відмови від послуг «Пріоритета»

2 Березня 2007
6747
2 Березня 2007
14:59

Петро Хархаліс: Те, що MTV Україна не домовилася з Олександром Ткаченком, не означає відмови від послуг «Пріоритета»

6747
 Петро Хархаліс: Те, що MTV Україна не домовилася з Олександром Ткаченком, не означає відмови від послуг «Пріоритета»

Попри всі чутки та скептичні припущення щодо «третьої спроби», плани щодо запуску MTV Україна залишаються незмінним – канал планують запустити влітку. Це підтвердив «ТК» Петро Хархаліс, віце-президент компанії Horizon Capital, яка є основним інвестором проекту.

 

Пан Хархаліс повідомив, що ведуться всі необхідні підготовчі роботи, яких вимагає запуск такого масштабного проекту, як локальний MTV. Заразом він підтвердив той факт, що підписано всі ліцензійні угоди щодо запуску каналу в Україні з компанією MTV Networks.На те, що MTV Networks не дає конкретної відповіді, а обіцяє підтвердити або спростувати цю інформацію лише за кілька тижнівThank you for writing to me, but as I mentioned I am unable to answer any of your questions at present and as suggested please write to me in a few weeks time as I may be able to assist you in your query then»), пан Хархаліс робить припущення, що це «бюрократичні ігри» - адже зараз компанія MTV Networks переживає реструктуризацію.

 

Також «ТК» попросила прокоментувати заяви Олександра Ткаченка стосовно того, що він не є project leader MTV Україна, як повідомив про це раніше «ТК» Петро Хархаліс, а також чи пов’язана відмова Олександра Ткаченка очолити проект із домовленостями-недомовленостями щодо реклами. Нагадаємо, «ТК» робила припущення, що як канал пов’язаний із Ткаченком, MTV Україна рекламуватиметься через сейлз-хаус «Пріоритет», в якому розміщається інше теледітище Ткаченка, канал «СІТІ». На запитання: «Чи можна припустити, що домовленість – недомовленість із Ткаченком пов’язана із домовленістю – недомовленістю з «Пріоритетом»?», пан Хархаліс відповів: «Ці два факти не мають нічого спільного», аргументував відмову Олександр Ткаченка браком у того вільного для проекту часу, а назвати сейлз-хаус, у якому розміщатиметься MTV Україна, пообіцяв за деякий час.  

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6747
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду