Володимира Шелудченка звільнено з посади голови правління НАК «Нафтогаз»

21 Лютого 2007
7784
21 Лютого 2007
13:22

Володимира Шелудченка звільнено з посади голови правління НАК «Нафтогаз»

7784
Володимира Шелудченка звільнено з посади голови правління НАК «Нафтогаз»

Володимир Шелудченко звільнений з посади голови правління НАК «Нафтогаз України».

 

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Кабінету міністрів України, пославшись на відповідне рішення, прийняте сьогодні на засіданні уряду.

 

У прес-службі зазначили, що Шелудченко звільнений згідно з поданою ним заявою.

 

Як повідомляв УНІАН, 14 серпня 2006 року Кабінет міністрів України своєю постановою призначив на посаду голови правління НАК «Нафтогаз України» Володимира Шелудченка замість Олександра Болкісєва.

 

З 24 січня 2003 року по 30 березня 2005 року Шелудченко обіймав посаду першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз України».

 

НАК «Нафтогаз України» – найбільша державна вертикально-інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають понад 97% газу і нафти в країні.

 

НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а з осені 2002 року і реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7784
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду