Наталка Якимович вестиме новини на «Сіті» з 26 лютого

16 Лютого 2007
4400
16 Лютого 2007
11:49

Наталка Якимович вестиме новини на «Сіті» з 26 лютого

4400
 Наталка Якимович вестиме новини на «Сіті» з 26 лютого

Наталка Якимович підтвердила інформацію, отриману «ТК» з власних джерел, про те, що вона переходить з 5 каналу на канал «Сіті». 

 

За її словами, піти з 5-го її спонукнула «морально-психологічна потреба щось змінити». На запитання, чи вплинула на її рішення ситуація на 5 каналі, Наталка Якимович зазначила: «На всі рішення щось впливає. Може, за іншої ситуації рішення було б інше. Особливих причин немає, і я не хотіла б, щоб із цього приводу виникали якісь скандали».

 

Наталка підтвердила, що працюватиме на каналі «Сіті», де вестиме випуски новин о 18.00 та 22.00, та працюватиме над новим проектом. Зараз ведучою новин «Сіті» є Іванна Найда; за словами генерального продюсера каналу Ольги Рудніченко, Іванна й Наталка змінюватимуться щотижня.

 

Пропозицію від «Сіті» ведуча отримала три дні тому. Вона не захотіла говорити про новий проект нічого конкретного, проте зазначила: «Це буде добрий проект вихідного дня. Вже є ідея, яка сподобалась керівництву каналу. Зараз формується команда – режисери, оператори, звукорежисери... Журналістська одиниця – поки що я одна, і ми вирішуємо, чи потрібно більше». Авторський проект Наталки Якимович зявиться в ефірі «Сіті» не раніше квітня.

 

Олександр Народецький, шеф-редактор 5 каналу, дізнався про рішення Наталки Якимович піти з каналу кілька днів тому. За його словами, зараз невідомо, хто вестиме «Час новин» замість Наталки Якимович: «Це буде один із наших ведучих. Я ще не можу сказати, хто саме, бо це питання ще не вирішено».

 

«Детектор медіа»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4400
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду