Валерій Хорошковський зустрівся з колективом «Інтера». Конфлікт залагоджено?

31 Січня 2007
7210
31 Січня 2007
15:41

Валерій Хорошковський зустрівся з колективом «Інтера». Конфлікт залагоджено?

7210
 Валерій Хорошковський зустрівся з колективом «Інтера». Конфлікт залагоджено?

 

З 15 години Валерій Хорошковський на каналі «Інтер» проводив зустріч із ініціативною групою колективу. Ганна Безлюдна і Володимир Грановський були присутні, але не брала участі у розмові.

 

За словами журналістів, що перебували на зустрічі, Хорошковський був «агресивний і тиснув на них», а також погрожував судом. Останнє заперечив у телефонній розмові з «ТК» Володимир Грановський, сказавши, що жодного тиску чи погроз не було.

 

О 16.00 зустріч закінчилась, Хорошковський перебуває на нараді разом із Ганною Безлюдною та Володимиром Грановським. За словами журналістів, Правління та власник за півгодини підготують спільну заяву про те, що конфлікт вичерпано. Журналісти ухиляються від відповідей на запитання, повязані із змістом розмови, та визначаються з подальшими діями. Частина журналістів схильна погодитись на компроміс, інші протестують проти цього.

 

Як стало відомо «ТК» від джерела на каналі, Валерій Хорошковський  запропонував ініціативній групі підписати заяву про те, що конфлікт вичерпано. Він заявив, що метою правління є підвищення рейтингу «Інтера» до 23,5%, а сукупного рейтингу новоствореного медіахолдингу – до 33%, і нагадав, що колектив каналу повинен працювати, як єдина команда. Було запропоновано до 15 березня розробити механізм вирішення внутрішніх конфліктів у колективі та створити відповідну комісію.

Хорошковський пообіцяв, що вся зарплата за січень буде виплачена протягом 2 днів у повному обсязі, а розмір зарплати за лютий визначать «за підсумками січня». Водночас, Володимир Грановський стверджує, що було обіцяно заплатити «і за січень, і за лютий». Він зазначив, що «недоотримають лише окремі працівники, переважно керівники підрозділів»

Хорошковський, за словами журналістів, також гарантував, що програма «Ранок з Інтером» буде не закрита, а переформатована. Усі, кому повідомили про звільнення, матимуть можливість допрацювати 2 місяці відповідно до законодавства. Він також висловив незадоволення тим, що його змусили брати участь у конфлікті особисто, та закликав колектив надалі вирішувати внутрішні конфлікти з менеджментом.

 

О 16.50 Валерій Хорошковський покинув офіс каналу.

 


Як стало відомо щойно, представник ініціативної групи колективу Максим Равреба підписав документ, у якому йдеться, що конфлікт між колективом та менеджментом вичерпано. Сам Максим Равреба покинув офіс "Інтера" на Дмитрівській і відмовляється давати коментарі. Окремі працівники пишуть заяви на звільнення.

 

Світлана Остапа, Отар Довженко, Наталія Данькова, Олена Балацанова, Інна Корнелюк, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7210
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду