Працівники «Інтера» отримали лише частину зарплатні. Вони чекатимуть до 24.00

31 Січня 2007
5433
31 Січня 2007
10:02

Працівники «Інтера» отримали лише частину зарплатні. Вони чекатимуть до 24.00

5433
 Працівники «Інтера» отримали лише частину зарплатні. Вони чекатимуть до 24.00

30 січня працівники каналу «Інтер» отримали лише частину заробітної платні. Це підтвердила «Детектор медіа» голова прес-служби «Інтера» Ольга Балабан. «Мені виплатили менше, ніж завжди», - сказала вона. Журналіст Анастасія Образцова повідомила «ТК», що на її рахунок надійшла рівно втричі менша сума, ніж зазвичай. За словами виконувача обов'язків керівника ранкових новин Максима Равреби, сума, що з'явилась учора на його рахунку, становить «близько 30%» від тієї, яку він отримує зазвичай.

 

Як повідомив Максим Равреба, 26 січня під час розмови з представниками Правління у ньюзрумі член Правління Ярослав Порохняк пообіцяв, що, якщо всі керівники підрозділів подадуть необхідні для виплати зарплатні списки працівників, зарплата буде виплачена в повному обсязі до 1 лютого. Усі списки, за словами Максима Равреби, були подані вчасно.

 

Нагадаємо, 25 січня Сергій Созановський, голова Правління «Інтера», заявив: «Из 40% дополнительной зарплаты, предусмотренных контрактом, всему коллективу, включая менеджмент, будут выплачены 20%. Премиальные по итогам прошлого года получили многие службы, например, техническая дирекция. Что касается оставшихся 20%, то было принято решение 10 февраля рассмотреть итоги деятельности канала в январе 2007 года и в соответствии с этим решить вопрос по доплатам». Водночас, в учорашньому інтервю член Правління каналу Володимир Грановський фактично спростував слова пана Созановського, заявивши, що інформація про невиплату зарплати в повному обсязі була «недостовірною», і на момент, коли почались організовані протести на каналі, правління «не собиралось недоплачивать зарплату».

 

За словами Анастасії Образцової, колектив чекатиме до 24.00 31 січня на зустріч із власниками каналу. Ця вимога міститься у зверненні, текст якого «ТК» незабаром опублікує, за підписами близько 300 «інтерівців».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5433
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду