Ганна Герман перейшла до Комітету у закордонних справах

11 Січня 2007
16923
11 Січня 2007
11:00

Ганна Герман перейшла до Комітету у закордонних справах

16923
Ганна Герман перейшла до Комітету у закордонних справах

11 січня 2006 року 272 депутати Верховної Ради підтримали рішення Ганни Герман щодо переходу з Комітету з питань свободи слова та інформації до Комітету у закордонних справах.

 

– Це моя ініціатива і моє рішення, – повідомила «Телекритиці» Ганна Герман. – Я вважаю, що свобода слова в Україні вже на такому рівні, що можу бути спокійною. Думаю, що той склад Комітету з питань свободи слова та інформації, який зараз склався, дасть раду питанням, які їм потрібно вирішувати. Натомість я бачу більше викликів у закордонній політиці. Думаю, що в цьому комітеті може стати в нагоді мій багаторічний досвід роботи журналіста в Польщі (й у період вступу її до Євросоюзу). Партія регіонів має в своїй програмі пункт про євроінтеграцію України. Над цим я й буду працювати. Я з самого початку хотіла потрапити саме в цей комітет, але тоді Партія регіонів була в опозиції, і мене фракція зобовязала піти в Комітет з питань свободи слова та інформації, який я мала очолити. Але тепер ми прийшли до влади, і думаю, що більше користі принесу саме в Комітеті у закордонних справах.

Крім Ганни Герман, Партія регіонів представлена у цьому комітеті Леонідом Кожарою та Тарасом Чорноволом.

Нагадаємо, що на посаду першого заступника голови Комітету з питань свободи слова та інформації Ганну Герман було призначено 18 липня 2006 р. За час роботи у комітеті Герман стала суб'єктом двох законодавчих ініціатив – проекту постанови про звільнення з посади Голови Держкомтелерадіо Івана Чижа та проекту Закону «Про національний демографічний реєстр».  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16923
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду