detector.media
11.01.2007 11:00
Ганна Герман перейшла до Комітету у закордонних справах

11 січня 2006 року 272 депутати Верховної Ради підтримали рішення Ганни Герман щодо переходу з Комітету з питань свободи слова та інформації до Комітету у закордонних справах.

 

– Це моя ініціатива і моє рішення, – повідомила «Телекритиці» Ганна Герман. – Я вважаю, що свобода слова в Україні вже на такому рівні, що можу бути спокійною. Думаю, що той склад Комітету з питань свободи слова та інформації, який зараз склався, дасть раду питанням, які їм потрібно вирішувати. Натомість я бачу більше викликів у закордонній політиці. Думаю, що в цьому комітеті може стати в нагоді мій багаторічний досвід роботи журналіста в Польщі (й у період вступу її до Євросоюзу). Партія регіонів має в своїй програмі пункт про євроінтеграцію України. Над цим я й буду працювати. Я з самого початку хотіла потрапити саме в цей комітет, але тоді Партія регіонів була в опозиції, і мене фракція зобовязала піти в Комітет з питань свободи слова та інформації, який я мала очолити. Але тепер ми прийшли до влади, і думаю, що більше користі принесу саме в Комітеті у закордонних справах.

Крім Ганни Герман, Партія регіонів представлена у цьому комітеті Леонідом Кожарою та Тарасом Чорноволом.

Нагадаємо, що на посаду першого заступника голови Комітету з питань свободи слова та інформації Ганну Герман було призначено 18 липня 2006 р. За час роботи у комітеті Герман стала суб'єктом двох законодавчих ініціатив – проекту постанови про звільнення з посади Голови Держкомтелерадіо Івана Чижа та проекту Закону «Про національний демографічний реєстр».  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY