detector.media
26.12.2006 10:52
Компанію «НТВ-Дизайн» буде ліквідовано

Як повідомляє Lenta.ru, компанія «НТВ-Дизайн», що розробляла стилі стили «НТВ-Плюс», ТНТ, радіо «Эхо Москвы» та працювала над художнім оформленням російського каналу НТВ, буде ліквідована.

 

У прес-релізі компанії зазначено, що арт-директор НТВ і ген директор «НТВ-Дизайн» Сергій Шанович перейшов працювати до компанії «Shandesign», але його нова посада не названа. «Після 9 років співпраці з каналом НТВ Сергій Шанович покинув пост арт-директора телекомпанії. Це рішення було прийняте у зв’язку з ліквідацією «НТВ-Дизайн» і переходом до компанії «Shandesign», - йдеться у прес-релізі.

 

Уперше інформація про те, що гендиректор «НТВ-Дизайн» може покинути компанію, зявилась на початку минулого тижня. Як писав «Коммерсантъ» із посиланням на анонімні джерела, між Сергієм Шановичем і керівництвом каналу відбувся конфлікт. Однак, було невідомо, куди йде гендиректор «НТВ-Дизайну», і про ліквідацію компанії не повідомляли нічого.

 

Студія «НТВ-Дизайн» була створена 1996 року. Член російської академії телебачення Сергій Шанович працював на НТВ з 1997 року.

 

МедіаБізнес

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY