В Эстонии закрыли газету, защищавшую памятник воину-освободителю

22 Грудня 2006
7059
22 Грудня 2006
12:56

В Эстонии закрыли газету, защищавшую памятник воину-освободителю

7059
В Эстонии закрыли газету, защищавшую памятник воину-освободителю

В Эстонии закрыта газета, которая осудила премьера за намерение снести памятник Воину-Освободителю. Как передает «Эхо Москвы», такое решение приняла правящая в стране Партия центра.
В Эстонии закрыта газета «Право и правда», которое выходило под логотипом партии Партии центра. Партия принесла извинения премьер-министру Андрусу Ансипу за опубликованную в издании статью с его критикой.
Напомним, правые эстонские партии требовали избавиться от памятника Воину-освободителю, установленному на братской могиле советских солдат на холме Тынисмяги в центре Таллина.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
RU
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7059
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду