Відбулась прес-конференція з приводу п’ятої річниці каналу М1

21 Грудня 2006
4181
21 Грудня 2006
12:01

Відбулась прес-конференція з приводу п’ятої річниці каналу М1

4181
Відбулась прес-конференція з приводу п’ятої річниці каналу М1

20 грудня о 16.00, у прес-центрі «Обозревателя», відбулася прес-конференція з приводу пятої річниці музичного каналу М1.

 

У ній взяли участь Іван Сіяк (шеф-редактор каналу), Валентин Коваль (генеральний продюсер),  Олександр Асаулюк (голова правління ЗАТ «Технодом»), Валентина Хамайко (ведуча каналу М1),  Мирослав Кувалдін (ведучий каналу М1) і Василь Вовчук (керівник департаменту інновацій, директор 1-ого національного виноробного холдингу).

 

Під час прес-конференції, учасники розповіли про роботу каналу протягом 5 років його існування та поділилися доволі оптимістичними планами на майбутнє.

 

Зокрема, 26 грудня відбудеться концерт «Будуть Всі!», за участю таких українських зірок – Ірина Білик, ВІА ГРА, Тіна Кароль, «Тартак», Альона Вінницька, «Мандри», «Скрябін», «Друга Ріка», «ТНМК», «Алібі», Гайтана, НеАнгели, Авіатор, Лама, Світлана Лобода, Потап, :Настя Каменських, Гуд:мов, Асія Ахат, 69, Бумбокс, С.К.А.Й, 4 короля, Віталій Козловський, Майя Мігаль, Іванна Мелай, Олександр Пономарьов, Міка Ньютон, Арктика, Марта, Дмитро Клімашенко, Маша Фокіна, Ані Лорак, Віка Антонова, Леприконси, An.Gel, Катя Chilly, VovaZiL`vova, XS, SMS, Gouache, Samosaboyzz, Kishe, Mad Heads, XL, Milk Bros. За попередніми даними, концерт триватиме біля 6 годин, а плата за вхід для всіх одна – 50 гривень.

 

Майже всі учасники прес-конференції говорили про політику популяризації української музики, вітчизняних виконавців. Наприклад:

 

«Ми єдиний музичний канал, який сповіщає світову громаду про інновації української музики», - Мирослав Кувалдін.

 

 «Ми підтримуємо політику перфекціонізму української музики», - Олександр Асаулюк.

 

Сам Валентин Коваль сказав, що поставлену задачу вони ще не виконали, бо тоді б довелося закриватися. А закриватися не хочеться, хочеться розвиватися.

 

Олена Балацанова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4181
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду