Прес-служба Президента України повідомила формат роботи під час візиту В. Путіна

20 Грудня 2006
3040
20 Грудня 2006
14:24

Прес-служба Президента України повідомила формат роботи під час візиту В. Путіна

3040
Прес-служба Президента України повідомила формат роботи під час візиту В. Путіна

Сьогодні прес-служба Президента України повідомила формат роботи під час робочого візиту Президента Російської Федерації Володимира Путіна, який перебуватиме в Україні 22 грудня.
Як говориться у повідомленні,  прес-служба формує 6 пулів, які працюватимуть у проміжок часу з 12.00 до 17.00.

ПУЛ №1. 12.15. Прибуття Президента РФ В.Путіна до Борисполю. Коротка зустріч в аеропорту. Пул необмежений.

ПУЛ №2. Зустріч Президентом України Віктором Ющенком Президента Російської Федерації Володимира Путіна на ганку біля Секретаріату Президента України. Пул необмежений.

ПУЛ №3. Зустріч Президентів двох країн віч-на-віч. Протокольна зйомка. Працює особиста преса.

ПУЛ №4. Засідання українсько-російської Міждержавної комісії «Ющенко-Путін». Протокольна зйомка. Згідно з домовленістю із російською стороною, на протокольній частині присутні з української сторони 8 телеканалів, 4 інформаційні агенції та 3 фотографи.
Трансляція протокольної частини засідання комісії «Ющенко-Путін», а саме вступних слів Президентів обох країн, проводитиметься в прес-центр Секретаріату Президента.

ПУЛ №5. Церемонія підписання спільних документів в холі Залу державних заходів. Працює преса з пулу №4.
Трансляція Церемонії підписання спільних документів проводитиметься в прес-центр Секретаріату Президента.

Заява Президентів обох країн для преси та коротка спільна прес-конференція. Прес-служба Президента України передбачає, що трансляцію прес-конференції вестиме НТКУ.

Також повідомляється, що в прес-центр Секретаріату Президента прес-служба має можливість акредитувати з українського боку 40 представників ЗМІ (40 представників ЗМІ прибуває з РФ). Заради забезпечення діяльності усіх зацікавлених сторін прес-служба прохає журналістів  діяти корпоративно.
Зі свого боку Прес-служба Президента України зобов’язується надати фото-, відео- та інформаційні матеріали усім бажаючим.

Всі акредитовані представники ЗМІ повинні прибувати на заходи за годину до початку роботи в пулах для проходження перевірки на безпеку.
Акредитація ЗМІ здійснюється Прес-службою Президента України з 12.00 20 грудня до 17.00 21 грудня за телефонами: 255-78-44, 255-63-18, 255-65-01.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3040
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду