Черновецький: переривання трансляції сесії Київради не пов'язане з виступом Тимошенко

14 Грудня 2006
5396
14 Грудня 2006
10:52

Черновецький: переривання трансляції сесії Київради не пов'язане з виступом Тимошенко

5396
Черновецький: переривання трансляції сесії Київради не пов'язане з виступом Тимошенко

Трансляція ТРК "Київ" останнього засідання Київради була перервана під час промови Юлії Тимошенко через відсутність у залі головуючого.

Про це заявив київський мер Леонід Черновецький, відповідаючи на питання журналістів.

"Трансляція була перервана, тому що вона можлива лише тоді, коли є головуючий, якщо його нема – сесії нема", - заявив він.

"Для піару Юлії Володимирівни хай вона платить вам бабки і йде до вас телеканали", - додав він.

Водночас Черновецький закликав журналістів бути присутніми на засіданнях Київради і сказав, що він усіляко сприятиме свободі слова.

Разом з тим, відповідаючи на питання телеканалу СТБ, чому він проводив сесію в туалеті, Черновецький звинуватив журналіста у брехні: "Підіть у туалет, і ви там почуєте ще більш цікаву інформацію. Будьте в собі, я стверджую, що все, що ви кажете – образа. Якщо ви не хочете позовів, не кажіть дурниць".

На репліку, що це цитата Тимошенко, а не власна здогадка, Черновецький заявив, що журналіст неправильно ставить питання.

Водночас у розмові з "Українською правдою" Черновецький повідомив, що засідання проводилося на 10-му поверсі.

При цьому він заявив, що не блокував ліфти і входи меблями, оскільки "в принципі на таке не здатен".

"Але те, що там були вжиті якісь заходи, думаю, це правда", - додав мер.

Також Черновецький запросив журналістів до сесійної зали і показав їм меблі та обладнання, начебто потрощені депутатами БЮТ.

У залі можна було побачити розтрощені вщент стільці, які валялись навколо президії, а також зіпсовані комп’ютери та систему для голосування, в тому числі викручені мікрофони.

Водночас журналісти, які працюють у Київраді, повідомили, що у вівторок увечері, коли депутати БЮТ, "Наша Україна" та блоку Кличка залишили зал, меблі були в порядку.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5396
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду