Голову НСНУ, ймовірно, оберуть на засіданні Ради партії 7 грудня

4 Грудня 2006
9718
4 Грудня 2006
12:58

Голову НСНУ, ймовірно, оберуть на засіданні Ради партії 7 грудня

9718
Голову НСНУ, ймовірно, оберуть на засіданні Ради партії 7 грудня

В.о. голови центрального виконкому партії “Наша Україна” Олександр Ропотенко повідомив, що Рада партії має відбутися на цьому тижні, 7 грудня.

 

“Провести Раду партії за три тижні та обговорити в регіонах кандидатури на голову Ради, голову виконкому та принципи формування Президії – саме таке рішення було ухвалене на минулому засіданні Ради, - повідомив він.

 

Олександр Ропотенко переконаний, що усі ці три питання мають бути вирішені вже цього тижня, оскільки необхідно приступити до виконання рішень Ш з’їзду партії. Більшість з них гальмуються саме через відсутність керівництва партії. Крім того, “необхідно планувати діяльність партії на 2007 рік , а також затвердити бюджет партії на наступний рік”, - зазначив Ропотенко.

 

Рішення, які були прийняті на з’їзді – щодо об’єднання помаранчевих сил, щодо удосконалення конституційної реформи та подання до КС з цього питання. Також було затверджено зміни до Програми партії “Основні програмні цілі та політичні завдання Партії на сучасному етапі. Європейський вибір: незмінність обраного шляху”

 

Прес-служба НСНУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9718
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду