«Коментарі»: Засновники КРТ планують створити новий телеканал

2 Грудня 2006
1111
2 Грудня 2006
14:15

«Коментарі»: Засновники КРТ планують створити новий телеканал

1111
«Коментарі»: Засновники КРТ планують створити новий телеканал

Засновники каналу «Київська Русь» (КРТ) планують створити новий телеканал. Про це повідомила газета «Коментарі».

 

Подробиці цього проекту керівництво КРТ наразі воліє тримати в секреті. Виконувач обов’язків генерального директора каналу (нагадаємо, КРТ повязують з імям екс-генпрокурора України Геннадія Васильєва; канал позиціонує себе, як «православний») Володимир Петров підтвердив, що такі плани існують. Він зауважив, що новий канал з’явиться не на базі частот КРТ, а буде окремою структурою.

 

«Ведеться дуже кропітка робота. Все інше наразі не можу озвучити – перед тим, як щось говорити, краще спочатку зробити», - сказав пан Петров.

 

Планується також і суттєва зміна формату КРТ. Як і раніше, канал залишиться соціальним за своєю суттю, але з «православного» стане «пізнавальним». Денні шоу матимуть дещо розважальний характер. На КРТ з’являться, за визначенням Володимира Петрова, інформаційно-культурологічно-пізнавально-розважальні прямі денні ефіри, за допомогою якого канал сподівається збільшити свою аудиторію та підготувати ґрунт для запуску нового проекту.

 

Водночас, КРТ веде активну роботу зі збільшення покриття телеканалу. Сьогодні він має кілька ефірних ліцензій у невеликих містах та ліцензію на супутникове мовлення. Канал також отримав у Нараді ліцензію, що зобов’язує понад 200 кабельних операторів включити КРТ, як соціальний канал, до своїх мереж. Крім того, канал оскаржує в суді відмову Нацради видати йому ліцензію на 36 ефірних частот. Судовий процес за цим позовом продовжиться у грудні у Вищому адміністративному суді України. У разі позитивного рішення КРТ матиме змогу змінити статус «великої регіональної мережі» на «загальнонаціональний ефірний канал».

 

«Коментарі»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1111
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду