Gfk-Ukraine стала переможцем тендеру на вимірювання аудиторії телеканалів у 2008-2012 рр.

30 Листопада 2006
19508
30 Листопада 2006
12:24

Gfk-Ukraine стала переможцем тендеру на вимірювання аудиторії телеканалів у 2008-2012 рр.

19508
Gfk-Ukraine стала переможцем тендеру на вимірювання аудиторії телеканалів у 2008-2012 рр.

Вчора був визначений переможець тендера на вимірювання аудиторії телеканалів у 2008-2012 роках. Члени Індустріального телевізійного комітету вирішили продовжити контракт з компанією Gfk, яка наразі займається вимірюваннями. Водночас, їх основний конкурент компанія AGB за 3 години до оголошення переможця відкликала свою заявку.

"Згідно повідомлення, AGB відкликала свою пропозицію у зв’язку з тендером, що затягнувся", – повідомив голова ІТК Олег Попенко. В листі компанія зазначає, що у зв’язку з цією обставиною не зможе в вчасно виконати свої зобов’язання з установки обладнання для досліджень, пише «КоммерсантЪ-Украина».
Тендер був оголошений 2 березня, при цьому ІТК зобов’язався визначити переможця до 30 вересня.

Як повідомило джерело «ТК», під час перебігу тендеру AGB та Gfk були цілком рівними по якості і технічному забезпеченню. Однак Олег Попенко в сьогоднішньому коментарі для газети «КоммерсантЪ-Украина» зазначив, що напередодні засідання члени ІТК схилялись до вибору GfK Ukraine.

Тендер проводився у три етапи
- стратегічний (березень 2006 року) – серія переговорів із дослідницькими компаніями на предмет їх зацікавленості щодо участі у такому тендері, з’ясування їх бачення стратегії розвитку ТБ-вимірювань в Україні;
-  тестовий (квітень-травень 2006 року) – з’ясування технічної працездатності нових технологій;
- ціновий (серпень-листопад 2006 року) – оцінка можливостей компаній і проведення порівняння вартості вимірювання на базі максимально деталізованого технічного завдання.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«КоммерсантЪ-Украина»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду