detector.media
30.11.2006 12:24
Gfk-Ukraine стала переможцем тендеру на вимірювання аудиторії телеканалів у 2008-2012 рр.

Вчора був визначений переможець тендера на вимірювання аудиторії телеканалів у 2008-2012 роках. Члени Індустріального телевізійного комітету вирішили продовжити контракт з компанією Gfk, яка наразі займається вимірюваннями. Водночас, їх основний конкурент компанія AGB за 3 години до оголошення переможця відкликала свою заявку.

"Згідно повідомлення, AGB відкликала свою пропозицію у зв’язку з тендером, що затягнувся", – повідомив голова ІТК Олег Попенко. В листі компанія зазначає, що у зв’язку з цією обставиною не зможе в вчасно виконати свої зобов’язання з установки обладнання для досліджень, пише «КоммерсантЪ-Украина».
Тендер був оголошений 2 березня, при цьому ІТК зобов’язався визначити переможця до 30 вересня.

Як повідомило джерело «ТК», під час перебігу тендеру AGB та Gfk були цілком рівними по якості і технічному забезпеченню. Однак Олег Попенко в сьогоднішньому коментарі для газети «КоммерсантЪ-Украина» зазначив, що напередодні засідання члени ІТК схилялись до вибору GfK Ukraine.

Тендер проводився у три етапи
- стратегічний (березень 2006 року) – серія переговорів із дослідницькими компаніями на предмет їх зацікавленості щодо участі у такому тендері, з’ясування їх бачення стратегії розвитку ТБ-вимірювань в Україні;
-  тестовий (квітень-травень 2006 року) – з’ясування технічної працездатності нових технологій;
- ціновий (серпень-листопад 2006 року) – оцінка можливостей компаній і проведення порівняння вартості вимірювання на базі максимально деталізованого технічного завдання.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY