Зйомки новорічної програми М1: репортаж «ТК»

29 Листопада 2006
3655
29 Листопада 2006
13:28

Зйомки новорічної програми М1: репортаж «ТК»

3655
Зйомки новорічної програми М1: репортаж «ТК»

28 листопада у розважальному комплексі «Arena Entertainment» відбулися зйомки новорічної програми телеканалу М1. Святкувати разом з глядачами у новорічну ніч, були запрошені відомі телеведучі каналу та зірки вітчизняного шоу-бізнесу. Серед них – Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, Світлана Лобода, «Алібі», «Тартак», Асія Ахат, «Друга ріка», Гайтана, VovaZIL`Vova, Kishe, Майя Мигаль, Віталій Козловський та багато інших.

 

Саме шоу, було зроблене у кращих традиціях «Блакитного вогника». Зірки по черзі виходили на сцену, коротко вітались та виконували свій номер. Далі кожного з них запрошували за один і той самий столик, вручали бокал із шампанським та бенгальський вогник, і знімали традиційне для новорічної ночі «цокання» та вигуки «Ура!».

 

Що ж до ведучих, у них було зовсім інше завдання - розважати глядачів веселими балачками та піснями «акапелло». У них був окремий столик, розташований за основною сценою.

 

Невелика за розміром зала була переповнена зірками та шампанським. Герої світської хроніки прибували по черзі та злились на організаторів за затримку їхнього дорогоцінного часу.

 

Так, дівчата з гурту СМС жалілися Владі Литовченко, що прибули вони об 11, а до другої ще не виступили. Хоча переодягнулися і підготувалися вони якраз незадовго до другої години.

 

Майя Мигаль з першої спроби записала свою пісню та у прекрасному настрої покинула захід. Віталій Козловський, спілкуючись з Оленою Коляденко, забув про те, що йому треба сісти за столик. Та потім, сидячи разом із дівчатами з балету, демонстрував усім свої чоботи, витягуючи їх над столом. Також, очевидно, що йому дуже сподобалися костюми танцюристок, верхні частини яких, він радісно спробував на дотик. Асія Ахат виступила із балетом у цікавих костюмах лісових жителів, а сама співала у наряді полунички. Маша Фокіна та Дмитро Клімашенко заспівали дуетом уже відому пісню «Звезды падали». У залі радісно поаплодували та відпустили зірок займатися своїми справами.

 

Як завжди, своїми епатажними костюмами дивували гостей Василиса Фролова та Христина Маковій. Розважав гостей, Ілля Мітьков. А от Іллі Виноградову дісталася роль папарацці. Він кружляв по залі із своєю камерою та фотографуфав гостей. Може, для власного задоволення, а може, для архіву телеканалу.

 

Ведуча програми «М2О» Кульбаба з‘явилася у рожевому костюмі із купою мережаних кружалець та оборочок, тому виглядала, як тістечко. Рожеве перо неймовірної довжини у зачісці закривало всю сцену, якщо вона підходила ближче ніж на метр.

 

Всі інші зірки прибували протягом дня. На жаль, нам не вдалося побачити виступи Ірини Білик, Олександра Пономарьова, Тіни Кароль. Проте, глядачі зможуть святкувати Новий рік під улюблені пісні та разом із своїми улюбленими виконавцями. 

 

Олена Балацанова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3655
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду