Власники НТН запевнили колектив, що не збираються міняти формат мовлення

29 Листопада 2006
5585
29 Листопада 2006
10:55

Власники НТН запевнили колектив, що не збираються міняти формат мовлення

5585
 Власники НТН запевнили колектив, що не збираються міняти формат мовлення

28 листопада на каналі НТН відбулась зустріч колективу із менеджментом за участю представника власників каналу (компанії «Капіталінвест»). Утім, за словами джерела «ТК», інвесторів представляв  «найманий працівник, а не людина, яка приймає рішення».

 

Як уже повідомляла «ТК», на зустрічі було представлено нового шеф-редактора новин – Ірину Міліневську, яка до того 10 років працювала на каналі «Інтер». Пані Міліневська заявила, що не збирається нічого міняти в інформаційному мовленні каналу, оскільки їй «усе подобається». Представник «Капіталінвесту» запевнив, що зміни формату у бік розважального не відбудеться.

 

Свою кандидатуру на посаду шеф-редактора колектив не висував. Журналісти зачитали частину резолюції, ухваленої на зборах 26 листопада, що стосувалась подальшої роботи на каналі Олександра Пилипця. Нагадаємо, його звинувачують у спробах запровадження цензури на каналі. Генеральний директор НТН Олександр Ілляшенко пообіцяв, що пан Пилипець не працюватиме, принаймні, в інформаційній службі каналу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5585
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду