detector.media
29.11.2006 10:55
Власники НТН запевнили колектив, що не збираються міняти формат мовлення

28 листопада на каналі НТН відбулась зустріч колективу із менеджментом за участю представника власників каналу (компанії «Капіталінвест»). Утім, за словами джерела «ТК», інвесторів представляв  «найманий працівник, а не людина, яка приймає рішення».

 

Як уже повідомляла «ТК», на зустрічі було представлено нового шеф-редактора новин – Ірину Міліневську, яка до того 10 років працювала на каналі «Інтер». Пані Міліневська заявила, що не збирається нічого міняти в інформаційному мовленні каналу, оскільки їй «усе подобається». Представник «Капіталінвесту» запевнив, що зміни формату у бік розважального не відбудеться.

 

Свою кандидатуру на посаду шеф-редактора колектив не висував. Журналісти зачитали частину резолюції, ухваленої на зборах 26 листопада, що стосувалась подальшої роботи на каналі Олександра Пилипця. Нагадаємо, його звинувачують у спробах запровадження цензури на каналі. Генеральний директор НТН Олександр Ілляшенко пообіцяв, що пан Пилипець не працюватиме, принаймні, в інформаційній службі каналу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY