16 листопада о 12.00 відбудеться круглий стіл «Український кінопростір – війна світів»

14 Листопада 2006
3846
14 Листопада 2006
18:50

16 листопада о 12.00 відбудеться круглий стіл «Український кінопростір – війна світів»

3846
16 листопада о 12.00 відбудеться круглий стіл «Український кінопростір – війна світів»

Маємо честь запросити Вас вісвітлити роботу круглого столу «Український кінопростірвійна світів», який присвячений вирішенню проблем, які перешкоджають дублюванню іноземних фільмів українською мовою.

 

На жаль, на сьогодні склалася дуже прикра ситуація навколо дублювання фільмів. Апеляційний суд скасував постанову Кабінету Міністрів від 20 січня 2006 року №20 «Деякі питання порядку розповсюдження і демонстрування фільмів», що встановлювала квоту обов'язкового дублювання, озвучення чи субтитрування державною мовою іноземних фільмів.

 

До участі в обговоренні запрошені представники Секретаріату Президента, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів Українивідомі кінорежисери, актори, кінокритики, кінодистриб'ютори. Зокрема, В'ячеслав Кириленко, Ганна Чміль (Голова Державної служби кінематографії), Юрій та Михайло Іллєнки, Богдан Бенюк, Олег Скрипка,   Олег Михайлюта (Фагот, ТНМК), Остап Ступка, Дмитро Табачник.

 

Круглий стіл відбудеться у четвер, 16 листопада, о 12:00 в готельному комплексі «Київ» (вул. Грушевського, 26/1), Кришталева зала.

 

Обговорення ініціювала ВГО "Громадянська кампанія ПОРА"

 

Довідки:

Ольга Веснянка - 8 050 334 66 04

Мар'яна Почтар - 8 067 509 57 36

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3846
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду