ТРК «Київ» запевняє що показувало «дерибан» землі. «Голос громади Києва» це заперечує

13 Листопада 2006
5814
13 Листопада 2006
15:57

ТРК «Київ» запевняє що показувало «дерибан» землі. «Голос громади Києва» це заперечує

5814
ТРК «Київ» запевняє що показувало «дерибан» землі. «Голос громади Києва» це заперечує
ТРК «Київ» наполягає на тому, що телекомпанією «впродовж всього дня 31.10.2006 проводилася пряма трансляція пленарного засідання Київської міської ради». У своєму листі на адресу громадського об’єднання «Голос громади Києва» в.о. директора ТРК «Київ» Микита Бєльський також стверджує, що ніхто не давав наказу припинити транс-ляцію сесії.
Про це йдеться у поширеному сьогодні повідомленні ГГК.
Сама організація вважає таку заяву «відверто неправдивою» і наголошує, що кияни були позбавлені права спостерігати за діяльністю депутатів Київради з 18 години 31.10.2006 до 00 годин 30 хвилин 01.11.2006. ГГК, посилаючись на слова депутатів, стверджує, що вказівку про припинення трансляції давав особисто Київський міський голова Леонід Черновецький.
У зв’язку з цим громадське об’єднання «Голос громади Києва» звертається до М. Бєльського з пропозицією опитати технічних співробітників телекомпанії, які були присутні 31.10.2006 на пленарному засіданні та ще раз надати мотивовану відповідь київській громадськості.
Крім того, як сказано у повідомленні, об’єднання вже звернулося до прокура-тури міста Києва з проханням «вжити відповідних заходів прокурорського реагу-вання та притягти до відповідальності Бєльського М.С. за надання завідомо не-правдивої інформації».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду