Помер один з найвідоміших ведучих СBS News Ед Бредлі

10 Листопада 2006
17448
10 Листопада 2006
10:57

Помер один з найвідоміших ведучих СBS News Ед Бредлі

17448
Помер один з найвідоміших ведучих СBS News Ед Бредлі
У Нью-Йорку у четвер у віці 65 років помер відомий тележурналіст Ед Бредлі (Ed Bradley).

Бредлі, який помер від раку крові, довгі роки був кореспондентом і ведучим програми "60 Minutes" на телеканалі CBS News, повідомляє AP. При цьому він став одним з перших чорношкірих журналістів, хто з`явився в ефірі найбільшого американського телеканалу. Бредлі також був першим кореспондентом-афроамериканцем, що одержав постійну акредитацію при Білому домі.

Окрім роботи для "60 Minutes", він також створив декілька повнометражних документальних фільмів.

За 35 років співпраці з СBS News Бредлі загалом 19 разів отримував нагороду "Еммі" – найпрестижнішу премію у області телебачення. Національною асоціацією чорношкірих журналістів Едові Бредлі було присвоєно найвищу нагороду - "За довічні досягнення".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду