Сьогодні в ефірі Національного радіо транслюватиметься Диктант національної єдності

9 Листопада 2006
10440
9 Листопада 2006
12:28

Сьогодні в ефірі Національного радіо транслюватиметься Диктант національної єдності

10440
Сьогодні в ефірі Національного радіо транслюватиметься Диктант національної єдності
Диктант національної єдності вшосте пролунає в українському радіоефірі
Він прозвучить у День української писемності і української мови - 9 листопада о 15 годині 10 хвилин на I та III ("Культура") каналах Українського радіо.

"Кожен, хто шанує рідну мову, кому болить нинішня мовна ситуація, хто хоче внести свій посильний внесок у розвій державної мови, може долучитися до його написання" - повідомив на сьогоднішній прес-конференції віце-президент Національної радіокомпанії України Леонтій Даценко. Він додав, що радіодиктант відбудеться за сприяння Міністерства освіти і науки України та Ліги українських меценатів і дасть можливість кожному з його учасників перевірити свої знання з рідної мови і довести всьому світові  її престижність і природну красу.

Першу і третю програми Українського радіо можна слухати через Інтернет за наведеними посиланнями.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10440
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду