Валіда Арфуша оголосили в розшук?

7 Листопада 2006
19453
7 Листопада 2006
15:04

Валіда Арфуша оголосили в розшук?

19453
Валіда Арфуша оголосили в розшук?

Влада Лівану оголосила в розшук видавця журналу «Папарацці» Валіда Арфуша. Про це пише «Україна кримінальна».

За інформацією видання, громадянин Лівану Самір Генрі Фарес звинувачує Валіда Мухамеда Аднана Арфуша в розкраданні коштів і дорогоцінних прикрас вартістю вісім тисяч доларів США. 21 серпня адвокат Саміра Генрі Фареса Алі Фауаз подав відповідну заяву в поліцію. Позивач вимагав від ліванської влади «опитати Валіда Арфуша, покарати згідно із законом, сплатити моральну і фізичну шкоду». За інформацією видання, в протоколі розслідування за позовом Саміра Генрі Фареса міститься пункт про оголошення відповідача в розшук.

Ліванська поліція після проведеної перевірки стверджує, що під час крадіжки, що трапилася у Саміра Фареса, Валід Арфуш не в’їжджав і не виїжджав з Лівану. «Що абсолютно нічого не означає: маючи на руках паспорти громадянина України або громадянина Франції, він міг безперешкодно відвідувати історичну батьківщину скільки завгодно саме за цими документами. Він так само міг по телефону попросити пана Фареса про передачу коштовностей своїй довіреній особі в Лівані і пообіцяти незабаром розрахуватися. А обіцянку так і не виконав», - пише «УК».

«На сьогодні можна констатувати - Валід Арфуш знаходиться в розшуку, оголошеному владою Лівану», - пише видання.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19453
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду