Стрічка "Плац-варіація" Центральної телерадіостудії Міноборони України отримала Гран-прі ІІІ-го Конкурсу "Кінотур-2006"

1 Листопада 2006
15703
1 Листопада 2006
16:33

Стрічка "Плац-варіація" Центральної телерадіостудії Міноборони України отримала Гран-прі ІІІ-го Конкурсу "Кінотур-2006"

15703
Стрічка "Плац-варіація" Центральної телерадіостудії Міноборони України отримала Гран-прі ІІІ-го Конкурсу "Кінотур-2006"

У Бердичеві завершився ІІІ-й відкритий конкурс екранних мистецтв “Кінотур-2006”, який було присвячено 40-річчю виходу на екран художнього фільму видатного кінорежисера Петра Тодоровського “Вірність”.

Організаторами конкурсу виступили Житомирська обласна спілка ветеранів війни в Афганістані та творче об’єднання “Аполлон”. Тематика робіт, представлених на конкурс теле-відеофільмів була присвячена військовій службі, роботі спецпідрозділів правоохоронних органів та інших силових структур.

Журі конкурсу, очолюване українським кінорежисером, головою Спілки кінематографістів України Борисом Савченком, одностайно віддало перше місце і головний приз роботі “Плац-варіація” Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України. Її автор і режисер Олександр Тереверко.

Крім того, “Плац-варіація” отримала перші призи у номінаціях “За кращу режисерську роботу”, “За кращу операторську роботу”, “За кращий монтаж”.

Серед інших робіт, що Центральна телерадіостудія МО України представляла на “Кінотур”, журі відзначило нагородами стрічку авторів Володимира Косенка і  Костя Крайнього та режисера Віктора Гненного “За други своя”, яка перемогла у номінації “Документально-публіцистична програма”.

Дипломи “Визнання” також отримали роботи Центральної телерадіостудії МО України “Чотири з чотирьох” (автори Богдан Сеник і Петро Гасай), “Блок-пост” (автор Владислав Волошин), відеокліпи “Афганістан” (автор Олена Кулешова), “Гімн ВІКНУ ім. Шевченка” (автори  Олег Проценту і Сергій Череватий).

Крім того, спеціальним призом журі “Кінотуру” відзначило програму “Бастіони” (автор Марина Тепленко ), яку виробляє редакція газети Повітряних Сил ЗС України “Крила України” спільно з Вінницькою Державною телерадіокомпанією.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду