Безсмертний запропонує Яценюка на посаду голови робочої групи з підготовки другої частини з’їзду НСНУ

24 Жовтня 2006
4589
24 Жовтня 2006
12:13

Безсмертний запропонує Яценюка на посаду голови робочої групи з підготовки другої частини з’їзду НСНУ

4589
Безсмертний запропонує Яценюка на посаду голови робочої групи з підготовки другої частини з’їзду НСНУ

Лідер фракції «Наша Україна» Роман Безсмертний запропонує на розгляд ради партії кандидатуру першого заступника глави Секретаріату Президента Арсенія Яценюка на посаду голови робочої групи з підготовки другої частини партійного з’їзду. Про це Безсмертний сказав у прямому ефірі програми «Епіцентр» телеканалу «1+1».

 

«Сьогодні після виступу Президента має встановитися нова система стосунків, і необхідна людина, яка б забезпечувала постійну комунікацію між партією і Президентом, - підкреслив Безсмертний. - Тому я буду пропонувати, щоб Арсеній Яценюк очолив оргкомітет, який би у співпраці з партією і Президентом відпрацював і програму партії, і статутні зміни, і план заходів діяльності партії на найближчі час».

 

Він також зауважив, що було б добре, якби Яценюк приніс обіцяну ним заяву про вступ до партії . Нагадаємо, учора в пресі зявилась інформація про те, що Арсеній Яценюк так і не написав заяву, хоча висловив таке бажання на засіданні політради НСНУ.

 

Водночас Безсмертний не погодився з думкою журналістів про те, що людина, яка очолить цю групу, автоматично очолить раду партії. «Ми живемо не в часи геронтократії, коли голова похоронної комісії ставав наступним генеральним секретарем», - зауважив лідер «Нашої України».

За матеріалами прес-служби НСНУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4589
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду