detector.media
24.10.2006 12:13
Безсмертний запропонує Яценюка на посаду голови робочої групи з підготовки другої частини з’їзду НСНУ

Лідер фракції «Наша Україна» Роман Безсмертний запропонує на розгляд ради партії кандидатуру першого заступника глави Секретаріату Президента Арсенія Яценюка на посаду голови робочої групи з підготовки другої частини партійного з’їзду. Про це Безсмертний сказав у прямому ефірі програми «Епіцентр» телеканалу «1+1».

 

«Сьогодні після виступу Президента має встановитися нова система стосунків, і необхідна людина, яка б забезпечувала постійну комунікацію між партією і Президентом, - підкреслив Безсмертний. - Тому я буду пропонувати, щоб Арсеній Яценюк очолив оргкомітет, який би у співпраці з партією і Президентом відпрацював і програму партії, і статутні зміни, і план заходів діяльності партії на найближчі час».

 

Він також зауважив, що було б добре, якби Яценюк приніс обіцяну ним заяву про вступ до партії . Нагадаємо, учора в пресі зявилась інформація про те, що Арсеній Яценюк так і не написав заяву, хоча висловив таке бажання на засіданні політради НСНУ.

 

Водночас Безсмертний не погодився з думкою журналістів про те, що людина, яка очолить цю групу, автоматично очолить раду партії. «Ми живемо не в часи геронтократії, коли голова похоронної комісії ставав наступним генеральним секретарем», - зауважив лідер «Нашої України».

За матеріалами прес-служби НСНУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY