26 жовтня MGM запускає новий канал у країнах Центральної Європи

14 Жовтня 2006
14530
14 Жовтня 2006
11:45

26 жовтня MGM запускає новий канал у країнах Центральної Європи

14530
26 жовтня MGM запускає новий канал у країнах Центральної Європи

Світовий провайдер телеканалів, що транслюють художні фільми, MGM Networks, підрозділ Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., та Chellomedia, підрозділ компанії Liberty Global, 26 жовтня запускають новий канал MGM у Центральній Європі, аудиторія якого становитиме понад 1,5 мільйона кабельних і супутникових передплатників у Словаччині, Румунії, Чехії та Угорщині. Генеральним директором каналу призначено Клауса Мішлера, колишнього виконавчого директора німецького медіа-концерну Arb Media. Офіс каналу розташований у Мюнхені, у регіональній штаб-квартирі телемережі MGM Networks.

 

Крім того, триває активна реалізація планів щодо поширення мовлення на Словенію та деякі інші країни Південної та Центральної Європи до весни 2007 року. Канал MGM озвучуватиметься мовою кожного з цих регіонів.

 

Локалізовані версії каналу MGM зараз транслюються у понад 110 країнах і регіонах усього світу.

 

Media Resources Management

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14530
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду