М1 розпочинає пряму трансляцію Тижня української моди

12 Жовтня 2006
3915
12 Жовтня 2006
13:29

М1 розпочинає пряму трансляцію Тижня української моди

3915
М1 розпочинає пряму трансляцію Тижня української моди
Телеканал М1 дає глядачам можливість "стати заочним учасником" Українського Тижня моди – "Ukraіnіan Fashіon Week", що відбудеться в Києві з 12 по 17 жовтня.
Про це повідомляє прес-служба каналу.
Трансляція події буде відбуватися на М1 в прямому ефірі. Покази провідних українських і запрошених закордонних модельєрів будуть супроводжуватися коментарями експертів в сфері моди й музичних зірок. Життю залаштунками будуть присвячені щоденні "Хроніки української моди", а підсумки тижня має підвести програма "UFW. Як це було".
"Замість того, щоб гнатися за модою, ми стали її законодавцями.. Тому ми не перебільшуємо, коли говоримо, що М1 - диктатор моди..." - стверджує голова правління телеканала М1 Олександр Асаулюк.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3915
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду