Німецький медіахолдинг Bertelsmann планує купити частку каналу TV Polsat

28 Вересня 2006
17968
28 Вересня 2006
16:48

Німецький медіахолдинг Bertelsmann планує купити частку каналу TV Polsat

17968
Німецький медіахолдинг Bertelsmann планує купити частку каналу TV Polsat

Німецький медіахолдинг Bertelsmann Media веде переговори з польським каналом TV Polsat щодо купівлі 25% акцій цієї компанії.

 

Представники німецького медіахолдингу будуть присутні у наглядовій раді польської компанії та, можливо, у раді директорів. Угоду планують завершити до кінця 2006 року. Ця угода вигідна TV Polsat, оскільки каналу необхідний інвестор, що вкладатиме гроші у розвиток нових технологій і скерує канал у русло економічного зростання, враховуючи невдалі спроби Polsat конкурувати з іншим польським каналом – TVN.

 

Восени цього року Polsat планує виставити на продаж ще один пакет акцій вартістю в 1 мільйон злотих (близько 320 тисяч доларів США).

 

Media Resources Management (Media Business Reports 18-24 вересня 2006 року)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду