Президент Пакистана снялся в комедийном телешоу

27 Вересня 2006
21073
27 Вересня 2006
12:24

Президент Пакистана снялся в комедийном телешоу

21073
Президент Пакистана снялся в комедийном телешоу

Президент Пакистана Первез Мушарраф принял участие в комедийном шоу на телевидении.
 
В программе "Шоу с Джоном Стюартом" генерал появился в коричневом костюме с оранжевым галстуком. Следуя пакистанским обычаям, ведущий начал разговор с того, что предложил Мушаррафу чашку жасминового чаю, затем поинтересовался, как ему понралися напиток, после чего резко сменил тему. "Где Осама бин Ладен?" - спросил Стюарт у Мушаррафа. Президент Пакистана ответил, что не знает, и задал ведущему встречный вопрос: "А вы знаете, где он?"

После этого Стюарт попросил Мушаррафа рассказать о встрече с Джорджем Бушем, которая состоялась на прошлой неделе в Вашингтоне. "Он слушал очень внимательно", - успел сказать глава Пакистана прежде, чем его оборвал ведущий. "Он просто спит с открытыми глазами", - объяснил Стюарт Мушаррафу.

В финале программы шоу-мен предложил президенту представить ситуацию, что на выборах в Пакистане свои кандидатуры выставят Буш и бин Ланден. "Они оба проиграют", - заверил Мушарраф.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21073
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду