Британскую газету на один день возглавит итальянский дизайнер

12 Вересня 2006
18099
12 Вересня 2006
11:33

Британскую газету на один день возглавит итальянский дизайнер

18099
Британскую газету на один день возглавит итальянский дизайнер

Итальянский дизайнер Джорджо Армани на один день станет главным редактором британской газеты The Independent. Благотворительный выпуск популярного издания назначен на 21 сентября 2006 года, сообщает The Guardian.

Джорджо Армани станет второй знаменитостью, которой поручено сформировать спецвыпуск газеты. Первым на эту роль был приглашен солист группы U2 Боно. Выпуск с его участием был опубликован 16 мая и увеличил тираж газеты на рекордные 70 тысяч экземпляров.

Редакция The Independent придумала специальные выпуски своей газеты, чтобы собрать деньги на благотворительную акцию Product Red в пользу больных СПИДом жителей африканского континента. К кампании по сбору средств присоединились крупные фирмы - Motorola, American Express, Gap и Converse. Джорджо Армани предоставил для проекта свою марку Emporio Armani. Эти компании согласились перечислить определенный процент от продажи своих товаров в пользу Product Red. Газета The Independent направила в этот фонд половину доходов, вырученных от продажи номера, которым руководил Bono.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18099
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду