5 канал об’єднує інформаційний вечір

11 Вересня 2006
10207
11 Вересня 2006
16:20

5 канал об’єднує інформаційний вечір

10207
5 канал об’єднує інформаційний вечір

З початком нового сезону на «5 каналі», який офіційно стартував сьогодні о 14.00 годині, програма «Час» об’єднає інформаційний вечір в єдине ціле. Під цим брендом інформаційний підсумок дня у будні розпочнуть о 19 годині ведучі основних інформаційних випусків: «Часу новин», «Часу економіки», «Часу спорту» та «Нового часу».  

Протягом інформаційного вечора глядачі зможуть не лише отримати головні новини дня, але й почути їх обговорення у «Новому часі», який тепер буде наповнений прямими трансляціями, випусками «Прямої мови» та «Без коментарів». Протягом інформаційного вечора динаміки додадуть також випуски «Времени новостей», «Бізнес-часу» та «Погоди».  

О 21:00 глядачі у студії «Часу» побачать головного ньюс-мейкера дня. Серію спецпроектів на «5 каналі» о 22:00 (програми «Відкрита зона», «Чи на п’ять?», «Перший відділ», «Закрита зона», «Територія закону», нові проекти – «Українська незалежність» і «Особливо небезпечно з Катериною Філіпенко») відкриватиме тепер студія з автором програми, у якій анонсуватиметься нова серія проекту. У заключній частині вечора, о 23:00 – підсумковий випуск «Часу новин», який підведе риску під інформаційним вечором.  

У щоденному інформаційному підсумку дня з вересня з’виться нова программа – «Час економіки». Це – підсумковий 10-хвилинний випуск головних економічних новин в Україні та світі, з гостем-експертом, який коментуватиме головну економічну подію дня. Завершатиме випуск «Часу економіки» курс валют та головні економічні показники на завтра. Разом з тим, щоденні випуски «Бізнес часу» залишаться у звичному режимі.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10207
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду