detector.media
11.09.2006 16:20
5 канал об’єднує інформаційний вечір

З початком нового сезону на «5 каналі», який офіційно стартував сьогодні о 14.00 годині, програма «Час» об’єднає інформаційний вечір в єдине ціле. Під цим брендом інформаційний підсумок дня у будні розпочнуть о 19 годині ведучі основних інформаційних випусків: «Часу новин», «Часу економіки», «Часу спорту» та «Нового часу».  

Протягом інформаційного вечора глядачі зможуть не лише отримати головні новини дня, але й почути їх обговорення у «Новому часі», який тепер буде наповнений прямими трансляціями, випусками «Прямої мови» та «Без коментарів». Протягом інформаційного вечора динаміки додадуть також випуски «Времени новостей», «Бізнес-часу» та «Погоди».  

О 21:00 глядачі у студії «Часу» побачать головного ньюс-мейкера дня. Серію спецпроектів на «5 каналі» о 22:00 (програми «Відкрита зона», «Чи на п’ять?», «Перший відділ», «Закрита зона», «Територія закону», нові проекти – «Українська незалежність» і «Особливо небезпечно з Катериною Філіпенко») відкриватиме тепер студія з автором програми, у якій анонсуватиметься нова серія проекту. У заключній частині вечора, о 23:00 – підсумковий випуск «Часу новин», який підведе риску під інформаційним вечором.  

У щоденному інформаційному підсумку дня з вересня з’виться нова программа – «Час економіки». Це – підсумковий 10-хвилинний випуск головних економічних новин в Україні та світі, з гостем-експертом, який коментуватиме головну економічну подію дня. Завершатиме випуск «Часу економіки» курс валют та головні економічні показники на завтра. Разом з тим, щоденні випуски «Бізнес часу» залишаться у звичному режимі.  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY