При Асоціації українських банків створено Клуб PR-спеціалістів банківського сектору

30 Серпня 2006
8129
30 Серпня 2006
17:18

При Асоціації українських банків створено Клуб PR-спеціалістів банківського сектору

8129
При Асоціації українських банків створено Клуб PR-спеціалістів банківського сектору

При Асоціації українських банків створено Клуб PR-спеціалістів банківського сектору, повідомляє прес-служба АУБ. З ініціативою про його створення виступили Прес-центр АУБ та Компанія PR-Service за підтримки Прес-служби Національного банку України та комерційних банків. У Клубі PR-спеціалістів братимуть участь керівники та співробітники прес-служб, маркетингових та PR-підрозділів українських комерційних банків.

Мета діяльності Клубу PR-спеціалістів – налагодження більш ефективної PR-діяльності у комерційних банках України, систематизація і поглиблення знань в галузі теорії та практики PR, налагодження більш тісної співпраці між PR-спеціалістами комерційних банків, співпраця зі ЗМІ, обмін досвідом, обговорення нагальних проблем, навчання, проведення спільних “круглих столів”, семінарів, засідань, інших заходів.

Одним з перших заходів Клубу стало проведення для комерційних банків – членів АУБ спеціалізованого семінару-практикуму "Ефективний банківський PR для професіоналів", в якому взяли участь представники більше як 50 банків з різних регіонів України.

До кінця 2006 року розроблено попередній графік роботи створеного при АУБ Клубу PR-спеціалістів банківського сектору. Зокрема, з вересня по грудень заплановано провести в АУБ чотири “круглих столів” для керівників та співробітників прес-служб, маркетингових та PR-підрозділів українських комерційних банків.

1. Вересень 2006 р.: “Репутаційний та продуктовий PR в банках: шляхи досягнення синергії”.
2. Жовтень 2006 р.: “Ефективна організація PR-роботи в банках: організаційне проектування PR-підрозділу, оптимізація бізнес-процесу „Зв”язки з громадськістю”.
3. Листопад 2006 р.: “Антикризовий PR в банках: ідентифікація джерел репутаційного ризику”.
4. Грудень 2006 р.: “IR в банках: від підготовки річного звіту до системної роботи”.

З питань співпраці, членства в Клубі PR-спеціалістів, участі в “круглих столах” та інших заходах звертатись до керівника Прес-центру АУБ Шумило Сергія Вікторовича за телефоном: 559-31-76, або за електронною поштою: presa@aub.com.ua .

"Детектор медіа" за повідомленням прес-служби АУБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду