detector.media
30.08.2006 17:18
При Асоціації українських банків створено Клуб PR-спеціалістів банківського сектору

При Асоціації українських банків створено Клуб PR-спеціалістів банківського сектору, повідомляє прес-служба АУБ. З ініціативою про його створення виступили Прес-центр АУБ та Компанія PR-Service за підтримки Прес-служби Національного банку України та комерційних банків. У Клубі PR-спеціалістів братимуть участь керівники та співробітники прес-служб, маркетингових та PR-підрозділів українських комерційних банків.

Мета діяльності Клубу PR-спеціалістів – налагодження більш ефективної PR-діяльності у комерційних банках України, систематизація і поглиблення знань в галузі теорії та практики PR, налагодження більш тісної співпраці між PR-спеціалістами комерційних банків, співпраця зі ЗМІ, обмін досвідом, обговорення нагальних проблем, навчання, проведення спільних “круглих столів”, семінарів, засідань, інших заходів.

Одним з перших заходів Клубу стало проведення для комерційних банків – членів АУБ спеціалізованого семінару-практикуму "Ефективний банківський PR для професіоналів", в якому взяли участь представники більше як 50 банків з різних регіонів України.

До кінця 2006 року розроблено попередній графік роботи створеного при АУБ Клубу PR-спеціалістів банківського сектору. Зокрема, з вересня по грудень заплановано провести в АУБ чотири “круглих столів” для керівників та співробітників прес-служб, маркетингових та PR-підрозділів українських комерційних банків.

1. Вересень 2006 р.: “Репутаційний та продуктовий PR в банках: шляхи досягнення синергії”.
2. Жовтень 2006 р.: “Ефективна організація PR-роботи в банках: організаційне проектування PR-підрозділу, оптимізація бізнес-процесу „Зв”язки з громадськістю”.
3. Листопад 2006 р.: “Антикризовий PR в банках: ідентифікація джерел репутаційного ризику”.
4. Грудень 2006 р.: “IR в банках: від підготовки річного звіту до системної роботи”.

З питань співпраці, членства в Клубі PR-спеціалістів, участі в “круглих столах” та інших заходах звертатись до керівника Прес-центру АУБ Шумило Сергія Вікторовича за телефоном: 559-31-76, або за електронною поштою: presa@aub.com.ua .

"Детектор медіа" за повідомленням прес-служби АУБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY