У Львові виходитимуть нові всеукраїнські журнали для дошкільнят - «Ангелятко» та «Ангеляткова наука»

17 Серпня 2006
15560
17 Серпня 2006
18:18

У Львові виходитимуть нові всеукраїнські журнали для дошкільнят - «Ангелятко» та «Ангеляткова наука»

15560
У Львові виходитимуть нові всеукраїнські журнали для дошкільнят - «Ангелятко» та «Ангеляткова наука»

У кінці серпня в газетних кіосках та книгарнях України з'являться у продажу нові журнали для дошкільнят 3-6 років — "Ангелятко" та "Ангеляткова наука" накладом по 10 тисяч кожен, а з січня наступного року їх можна буде передплатити через "Укрпошту". Про це повідомила редактор "Ангелятка" Олена Волосевич. Видавцем журналів виступає львівське ТзОВ "Промінфо", яке досі спеціалізувалося на виданні галузевих ЗМІ, а тепер освоює новий вид видань.

Видання готували дитячі психологи та методисти дошкільного виховання. Враховано й медичні вимоги – журнали надруковано на спеціальному папері з низькою контрастністю сприйняття шрифту, який береже зір.

За словами Олени Волосевич, кілька десятків номерів журналів були роздані дітям у дитячих садочках. Дітям настільки сподобалися журнали, що вони навіть засинали з ними під подушками.

«Дитяче видання – це передусім малюнки, великі й яскраві, смішні й зворушливі. Нові журнали ілюструє молода талановита художниця Мар’яна Фляк, і їй вдається зробити так, що діти годинами роздивляються малюнки, поки мама зайнята і не може почитати», – розповіла Олена Волосевич.

«Ангелятко» та «Ангеляткова наука» – це національно-християнські журнали, що ставлять собі за мету виховання духовності та патріотизму, але без жодної дидактики, настанов і повчань.

«Ангелятко» – це добрі й веселі, а насамперед, цікаві казки, вірші, пісеньки. Журнал має на меті прищепити дитині любов до книжки, до читання загалом, а зробити це можна лише за допомогою якісних літературних текстів. Пізнавальні оповідки та інтелектуальні завдання в кожному номері дають знання про навколишній світ, розвивають логічне мислення, спостережливість, кмітливість. А іграшки-саморобки підштовхнуть дитину до творчості, бажання робити щось своїми руками.

Журнал «Ангеляткова наука» допоможе батькам самотужки підготувати дитину до школи згідно з державною програмою дошкільної підготовки, затвердженою Міносвіти України. Дванадцять номерів журналу від вересня до вересня нададуть усі необхідні для дошкільної підготовки знання і вміння, навички з читання, письма, лічби.
 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15560
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду