detector.media
17.08.2006 18:18
У Львові виходитимуть нові всеукраїнські журнали для дошкільнят - «Ангелятко» та «Ангеляткова наука»

У кінці серпня в газетних кіосках та книгарнях України з'являться у продажу нові журнали для дошкільнят 3-6 років — "Ангелятко" та "Ангеляткова наука" накладом по 10 тисяч кожен, а з січня наступного року їх можна буде передплатити через "Укрпошту". Про це повідомила редактор "Ангелятка" Олена Волосевич. Видавцем журналів виступає львівське ТзОВ "Промінфо", яке досі спеціалізувалося на виданні галузевих ЗМІ, а тепер освоює новий вид видань.

Видання готували дитячі психологи та методисти дошкільного виховання. Враховано й медичні вимоги – журнали надруковано на спеціальному папері з низькою контрастністю сприйняття шрифту, який береже зір.

За словами Олени Волосевич, кілька десятків номерів журналів були роздані дітям у дитячих садочках. Дітям настільки сподобалися журнали, що вони навіть засинали з ними під подушками.

«Дитяче видання – це передусім малюнки, великі й яскраві, смішні й зворушливі. Нові журнали ілюструє молода талановита художниця Мар’яна Фляк, і їй вдається зробити так, що діти годинами роздивляються малюнки, поки мама зайнята і не може почитати», – розповіла Олена Волосевич.

«Ангелятко» та «Ангеляткова наука» – це національно-християнські журнали, що ставлять собі за мету виховання духовності та патріотизму, але без жодної дидактики, настанов і повчань.

«Ангелятко» – це добрі й веселі, а насамперед, цікаві казки, вірші, пісеньки. Журнал має на меті прищепити дитині любов до книжки, до читання загалом, а зробити це можна лише за допомогою якісних літературних текстів. Пізнавальні оповідки та інтелектуальні завдання в кожному номері дають знання про навколишній світ, розвивають логічне мислення, спостережливість, кмітливість. А іграшки-саморобки підштовхнуть дитину до творчості, бажання робити щось своїми руками.

Журнал «Ангеляткова наука» допоможе батькам самотужки підготувати дитину до школи згідно з державною програмою дошкільної підготовки, затвердженою Міносвіти України. Дванадцять номерів журналу від вересня до вересня нададуть усі необхідні для дошкільної підготовки знання і вміння, навички з читання, письма, лічби.
 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY