На телеканалі М1 з’явиться цикл нових програм "Український шоу-бізнес: як це було"

14 Серпня 2006
4119
14 Серпня 2006
16:43

На телеканалі М1 з’явиться цикл нових програм "Український шоу-бізнес: як це було"

4119
На телеканалі М1 з’явиться цикл нових програм "Український шоу-бізнес: як це було"

24 серпня 2006 року телеканал "М1" спростує поширене твердження, що українського шоу-бізнесу не існує.

Спогади людей, що створювали та творять досі вітчизняну музичну індустрію, історії злетів і падінь, перемог і поразок, народження та згасання зірок – у шістнадцяти програмах циклу "Український шоу-бізнес: як це було". Маючи таку серйозну назву, проект, тим не менш, не дозволить глядачам нудьгувати. Не буде довгих розмірковувань, лише цікаві сюжети та сенсаційні факти.

 Рок-, поп-, танцювальна музика, фестивалі, вітчизняні та завойовані за кордоном нагороди, створення та розпад музичних колективів, зйомки кліпів, курйози та скандали з життя артистів – про все це глядачі дізнаються з перших вуст співаків, продюсерів, кліпмейкерів і все це побачать у документальних кадрах проекту “Український шоу-бізнес: як це було”. А про те, чим не захотіли або посоромилися поділитися зірки, розповість Валентина Хамайко, добре відома аудиторії "М1" за ранковим шоу "Гутен Морген".
 
Загалом на глядачів чекають 16 програм циклу "Український шоу-бізнес: як це було". Кожен з випусків буде присвячений музичним та навколомузичним подіям одного року.
 
Старт машини часу від М1 призначений на 24 серпня, 19:00.

Детектор медіа за повідомленням прес-служби телеканалу М1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду