Японский премьер-министр возмущен критикой журналистов

10 Серпня 2006
11082
10 Серпня 2006
13:35

Японский премьер-министр возмущен критикой журналистов

11082
Японский премьер-министр возмущен критикой журналистов

Премьер-министр Японии Дзюнъитиро Коидзуми в четверг, 10 августа, выговорил японским СМИ за критику его визитов в храм Ясукуни. В храме наряду с миллионами жертв войны чествуются и японские военные, обвиненные в военных преступлениях. Символическая годовщина празднуется 15 августа, день капитуляции Японии во Второй мировой.

Визиты Коидзуми в этот храм осуждаются как внутри, так и вне страны. Ходят слухи, что в этом году он посетит храм непосредственно 15 августа. Прибыть в храм в этот день - его предвыборное обещание. Однако за пять лет он ни разу не был в Ясукуни именно 15 августа. При этом даже его визиты в другое время подвергаются критике, в том числе со стороны СМИ.

"Если я сдерживаю свои обещания, они (СМИ) критикуют меня, а если я не держу своих обещаний, они опять-таки критикуют меня", - сказал Коидзуми журналистам.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11082
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду