Телевізійний канал новин «24» поширюється у кабельних мережах Києва

2 Серпня 2006
2378
2 Серпня 2006
16:06

Телевізійний канал новин «24» поширюється у кабельних мережах Києва

2378
Телевізійний канал новин «24» поширюється у кабельних мережах Києва

1 серпня канал з’явився у мережі кабельного оператора «Воля-Кабель». Канал «24» включено до соціального пакету «Україна», який складається із програм всіх вітчизняних телеканалів, а також окремих програм російських телекомпаній. Окрім аналогового, інформаційні програми телеканалу «24» можна дивитися також і в цифровому форматі «Воля Преміум ТВ».

Також досягнуто домовленості про включення телеканалу новин «24» в мережі кабельних операторів ЗАТ «Телесистеми України» та «Кабельна мережа інформаційних технологій». Найближчим часом завершується процес узгодження деталей та підписання договорів, і кияни-абоненти цих операторів теж отримають можливість у будь-який час доби дивитися новини.

Нагадаємо, що на початку червня телеканал «24» включено до основного пакету телекомунікаційної компанії «ВІКА-ТВ», котра також надає послуги кабельного телебачення на ринку м. Києва. Таким чином до середини серпня телеканал новин «24» поширюватиметься в мережах київських кабельних операторів.

«24»-й подає новини у 30-хвилинних інформаційних блоках, які, в свою чергу, формуються в ранковий, обідній, вечірній та нічній блоки: останні події на політичній арені України і світу, новини економіки, спорту, шоу-бізнесу, культури, технологій. Крім того, глядач отримує інформацію про погоду, курси валют, огляд преси та світових телевізійних каналів. Концепція телеканалу не передбачає трансляції кінофільмів, ток-шоу, серіалів і тривалих рекламних блоків - тільки новини 24 години на добу.

Телеканал новин «24» розпочав роботу наприкінці 2005 року. Його можна дивитися на території Східної Європи з супутника AMOS 2 (орбітальна позиція 4 WEST, Freq. 10761 MHz, MPEG-2, 26000 Mbps, FEC ¾), а також, відповідно до ліцензії, здійснюється ефірне розповсюдження у дециметровому діапазоні в 4 містах західної України. Канал став піонером цифрового мовлення в Україні – мовлення ведеться у форматі DVB-T у місті Києві (51 ТВК, потужність передавача 1 кВт). Покриття каналу постійно розширяється. У кабельній мережі канал можна дивитися вже в 17-ти областях України. Ймовірно, що до кінця 2006 року канал охопить 80% кабельних мереж в обласних центрах країни. Очікується, що доля ринку каналу становитиме 0,5%-0,6% від загального ринку (за даними дослідницької компанії GFK-Україна).

Детектор медіа за повідомленням прес-служби Телевізійного каналу новин «24»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2378
Теги:
Читайте також
07.10.2008 09:43
Оксана Кобинец, Украинский бизнес портал
18 606
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду