detector.media
02.08.2006 16:06
Телевізійний канал новин «24» поширюється у кабельних мережах Києва

1 серпня канал з’явився у мережі кабельного оператора «Воля-Кабель». Канал «24» включено до соціального пакету «Україна», який складається із програм всіх вітчизняних телеканалів, а також окремих програм російських телекомпаній. Окрім аналогового, інформаційні програми телеканалу «24» можна дивитися також і в цифровому форматі «Воля Преміум ТВ».

Також досягнуто домовленості про включення телеканалу новин «24» в мережі кабельних операторів ЗАТ «Телесистеми України» та «Кабельна мережа інформаційних технологій». Найближчим часом завершується процес узгодження деталей та підписання договорів, і кияни-абоненти цих операторів теж отримають можливість у будь-який час доби дивитися новини.

Нагадаємо, що на початку червня телеканал «24» включено до основного пакету телекомунікаційної компанії «ВІКА-ТВ», котра також надає послуги кабельного телебачення на ринку м. Києва. Таким чином до середини серпня телеканал новин «24» поширюватиметься в мережах київських кабельних операторів.

«24»-й подає новини у 30-хвилинних інформаційних блоках, які, в свою чергу, формуються в ранковий, обідній, вечірній та нічній блоки: останні події на політичній арені України і світу, новини економіки, спорту, шоу-бізнесу, культури, технологій. Крім того, глядач отримує інформацію про погоду, курси валют, огляд преси та світових телевізійних каналів. Концепція телеканалу не передбачає трансляції кінофільмів, ток-шоу, серіалів і тривалих рекламних блоків - тільки новини 24 години на добу.

Телеканал новин «24» розпочав роботу наприкінці 2005 року. Його можна дивитися на території Східної Європи з супутника AMOS 2 (орбітальна позиція 4 WEST, Freq. 10761 MHz, MPEG-2, 26000 Mbps, FEC ¾), а також, відповідно до ліцензії, здійснюється ефірне розповсюдження у дециметровому діапазоні в 4 містах західної України. Канал став піонером цифрового мовлення в Україні – мовлення ведеться у форматі DVB-T у місті Києві (51 ТВК, потужність передавача 1 кВт). Покриття каналу постійно розширяється. У кабельній мережі канал можна дивитися вже в 17-ти областях України. Ймовірно, що до кінця 2006 року канал охопить 80% кабельних мереж в обласних центрах країни. Очікується, що доля ринку каналу становитиме 0,5%-0,6% від загального ринку (за даними дослідницької компанії GFK-Україна).

Детектор медіа за повідомленням прес-служби Телевізійного каналу новин «24»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY