Британскому журналисту отказали во въездной визе в Россию

5 Липня 2006
17816
5 Липня 2006
15:44

Британскому журналисту отказали во въездной визе в Россию

17816
Британскому журналисту отказали во въездной визе в Россию

Редактору Кавказского отдела британского Института по освещению войны и мира (Institute for War & Peace Reporting) Томасу де Ваалу российские власти отказали во въездной визе, передает "Эхо-Москвы" со ссылкой на главу Центра экстремальной журналистики Олега Панфилова.
Де Ваал был приглашен в Москву Союзом журналистов России, где должен был представить свою книгу о событиях в Нагорном Карабахе. Журналист известен публикацией ряда книг, где исследуются вооруженные конфликты, происходившие на Кавказе. В 1997 году вышло исследование "Чечня: катастрофа на Кавказе", а в 2002 году "Черный сад. Армения и Азербайджан между миром и войной".

Радиостанция напоминает, что Томас де Ваал выступал свидетелем на лондонском процессе по делу об экстрадиции эмиссара чеченских сепаратистов Ахмеда Закаева, который сейчас находится в Великобритани

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17816
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду