10 червня, 11.00, Львів: громадські слухання "Реформування комунальної газети "Ратуша": передумови, шляхи, механізми"

7 Червня 2006
6569
7 Червня 2006
17:40

10 червня, 11.00, Львів: громадські слухання "Реформування комунальної газети "Ратуша": передумови, шляхи, механізми"

6569
10 червня, 11.00, Львів: громадські слухання "Реформування комунальної газети "Ратуша": передумови, шляхи, механізми"

Громадські слухання «Реформування комунальної газети «Ратуша»: передумови, шляхи, механізми».

Організатор слухань: Асоціація медіа-юристів Львівщини та Інститут іміджмейкерства та реклами за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту „Розробка «зразкового пакету»
нормативно-правових актів з реформування державного та комунального медіа-сектору на місцевому рівні”.

Громадські слухання проводитимуться із залученням усіх зацікавлених сторін, зокрема представників трудового колективу газети, міської влади, депутатського корпусу, профспілкових та громадських
організацій, експертів з медіа-права та журналістів.

Участь у слуханнях зголосились взяти: Тарас Шевченко, Інститут медіа-права; Сергій Гузь, Незалежна медіа-профспілка України; Степан Курпіль, народний депутат України, ЛОО Національна спілка журналістів України; Галина Ширшик, Детектор медіа; Володимир Квурт, Секретар Львівської міської ради; Маркіян Іващишин, Голова комісії культури, дозвілля, туризму, промоцій та ЗМІ Львівської міської ради; Микола Савельєв, редактор газети "РАТУША"; Богдан Куфрик, Голова Львівської міської медіа-профспілки; а також представники Мін’юсту, депутати міської та обласної рад, представники громадських організацій, журналісти та медіа-юристи.

Формат слухань передбачає обговорення шляхів та механізмів для юридично-обгрунтованого проведення реформування або роздержавлення комунального ЗМІ.

Громадські слухання відбуватимуться 10 червня 2006 року за адресою: м.Львів, вул.Дорошенка, 14 („Світлиця”). Початок о 11.00 год. (реєстрація учасників: 10.30 – 11.00 год.).

Необхідно заздалегідь підтвердити Вашу участь у громадських слуханнях (за бажанням тему виступу) електронною поштою media@lawyer.org.ua  або тел. +38067 3801505 до 13:00 год. 9 червня.


"Детектор медіа" за інформацією Асоціації медіа-юристів Львівщини.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6569
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду