У Сочі відкрився кінофестиваль "Кінотавр"

5 Червня 2006
14652
5 Червня 2006
10:57

У Сочі відкрився кінофестиваль "Кінотавр"

14652
У Сочі відкрився кінофестиваль "Кінотавр"

Церемонія відкриття XVI російського кінофестивалю «Кінотавр» відбулася в Сочі. Керівник Федерального агентства по культурі й кінематографії Михайло Швидкой зачитав гостям і учасникам фестивалю телеграму президента РФ Володимира Путіна. У ній глава держави відзначив «значний внесок кінофестивалю в популяризацію російського кіно і в цілому в розвиток вітчизняної кіноіндустрії», передає ІТАР-ТАРС.

Цього року конкурсна програма складена з 15 ігрових фільмів. Всього на фестивалі буде представлено 12 кінопрограм, які складені з 122 картин. З них 30 — прем'єрні. Відбудеться і традиційний для «Кінотавра» конкурс короткометражних фільмів.

Нинішній кіноогляд трохи змінився. Перш за все, скоротилася його тривалість — з двох тижнів до 8 днів. Змінився і логотип фестивалю: на зміну «кінотавру» — тварині на трьох ногах — прийшло золоте коло, верхня половина якого зображає сонце, а нижня — море.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14652
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду