В Италии будут транслироваться новости на украинском языке

12 Травня 2006
18568
12 Травня 2006
16:47

В Италии будут транслироваться новости на украинском языке

18568
В Италии будут транслироваться новости на украинском языке

На итальянских телеканалах TV LUNA (Неаполь и провинция) и ТV LUNA 2 (Казерта и провинция), начиная с субботы, 13 мая, впервые в стране будут транслироваться еженедельные выпуски новостей на украинском языке, сообщает в пятницу посольство Украины в Италии.

Программы будут готовить украинцы, временно находящиеся в Италии. Первый выпуск новостей планируется посвятить, в частности, проблемам повседневной жизни украинцев региона Кампания.

В дальнейшем телекомпания планирует расширить эфир за счет репортажей об актуальных событиях в Украине и призывает к сотрудничеству украинских телевизионщиков.

Телепрограмма организована, по инициативе посольства Украины и при поддержке почетного консула Украины в Неаполе Джузеппе Гамбарделли.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18568
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду