Безсмертний називає пропозиції "регіоналів" запізнілими

28 Квітня 2006
4523
28 Квітня 2006
13:36

Безсмертний називає пропозиції "регіоналів" запізнілими

4523
Безсмертний називає пропозиції "регіоналів" запізнілими

Один з лідерів «Нашої України» Роман Безсмертний назвав «запізнілою» пропозицію Партії регіонів стосовно початку процесу формування парламентської коаліції. Про це він заявив в інтерв’ю журналістам у п’ятницю, коментуючи заяви лідера Партії регіонів Віктора Януковича, повідомляє "Proua".

Воднораз Безсмертний повідомив, що сьогодні о 15:00 «Наша Україна» планує провести засідання політради, на якому розгляне зокрема і це питання і планує підготувати відповідь для Партії регіонів з приводу їхньої пропозиції. «Але можу уже сьогодні сказати, що раніше ухвалені рішення політрадою блоку зобов’язують працювати нас в межах трійки - «Наша Україна», БЮТ і СПУ», - відзначив Безсмертний.

Він також повідомив, що за станом на сьогодні, після того, як підписано протоколи про структуру угоди про створення коаліції, листи і звернення про необхідність проведення аналогічних консультацій на місцевих рівнях, робота у форматі трійки «зайшла надто далеко, щоб повертатися на 180 градусів і рухатися у зворотному напрямку».

«Ініціативи Партії регіонів є запізнілими», - повторив Безсмертний, додавши, що, на його думку, «Нашу Україну» нікому не вдасться схилити до зміни позиції щодо формування коаліції.

Безсмертний повідомив, що сьогодні його політична сила, Блок Юлії Тимошенко і Соціалістична партія України проводять активну роботу над програмою про створення коаліції, над регламентом і засадами внутрішньої і зовнішньої політики. За його словами, п’ять робочих груп працюють над окремими сегментами програми коаліції; періодично проводяться міжпартійні консультації. При цьому Р.Безсмертний нагадав, що лідери трьох політичних сил раніше домовилися не виносити на публічне обговорення ці питання.

За словами Безсмертного, «Наша Україна», СПУ і БЮТ планують уже до початку роботи сесії парламенту V скликання «запропонувати серйозний програмний документ».

Коментуючи той факт, що сьогодні на громадських слуханнях, присвячених питанню формування коаліції, відсутні представники БЮТ і СПУ, Р.Безсмертний не зміг відповісти на питання, чому представники вказаних політичних сил не прийшли на ці слухання. Говорячи про те, що «Наша Україна» сама запропонувала СПУ і БЮТ програму створення коаліції, Р.Безсмертний наголосив, що «в українській політиці так склалося, що хтось пропонує, хтось працює, а хтось дає оцінки».

Безсмертний при цьому заявив, що не бачить «на політичному горизонті» іншої політичної сили, яка б запропонувала кращу програму формування коаліції, ніж та, яку висуває «Наша Україна». При цьому він повідомив, що, розробляючи цю програму, представники його політичної сили зверталися по допомогу до незалежних експертів з тим, щоб вони дали свою оцінку зазначеній програмі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4523
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду